DOM ZA STARE ZLATNO SRCE

Dom za stare Mala Moštanica

Starački dom Mala Moštanica

Dom Zlatno srce se nalazi u mirnom okruženju, Na Umci, u blizini Male Moštanice. U blizini doma za stare Zlazno srce se nalaze: park, Dom zdravlja, pošta, banke, autobuske stanice, prodavnice i ostali bitni objekti.

Naš dom se ne nalazi na izolovanom mestu. Do njega se lako i brzo stiže. Odlično je povezan sa Čukaricom i Adom.

Dom za stare Mala Moštanica opremljenost

Pružamo kvalitetnu uslugu smeštaja, ishrane, nege, higijene, medicinskih usluga, osmišljavanja društvenog života – kako bismo olakšali život svim našim korisnicima i njihovim porodicama.

Maksimalnu bezbednost svim stanarima garantuje najsavremeniji sistem video nadzora koji pokriva sve sobe i prostorije namenjene boravku korisnika doma, kao i sistem protivpožarne i gromobranske zaštite. Takođe, objekat poseduje sistem etažnog grejanja.

Društveni život u domu Zlatno Srce je organizovan kroz razne zajedničke aktivnosti: šah, igre sa kartama, pravljenje panoa, crtanje, književne večeri…, kao i razne proslave: rođendani, slave i sl. Našim korisnicima je na raspolaganju i prelepo uređeno dvorište sa letnjikovcem u kome mogu da uživaju u šetnji i boravku na svežem vazduhu.

Starački dom Mala Moštanica smeštaj

Licencirani dom za stare Mala Moštanica

Dom Zlatno srce je licencirani dom sa svim potrebnim dozvolama za rad. Korisnicima našeg doma su na raspolaganju medicinske sestre, medicinski tehničari, negovateljice, lekar, fizioterapeut, nutricionista i ambulanta. Staramo se da sve potrebe naših korisnika budu zadovoljene. Posebnu pažnju obraćamo na ishranu svakog pojedinačnog korisnika. Ishrana je zdrava, prateći savete nutricionista i lekara.