DOM ZA STARE ZLATNO SRCE

Smeštaj i ishrana

KOMFORNE SOBE

Dom za smeštaj starih i nemoćnih Zlatno Srce je ustanova za smeštaj pokretnih, polupokretnih i teško pokretnih osoba, koja je u stanju da ponudi korisnicima sve usluge koje zahtevaju njihovo psihofizičko stanje. Korisnici usluga imaju 24-časovnu negu i negu koju pružaju zdravstveni radnici . Moguć je smeštaji I na kraće vreme i tokom godišnjih praznika.

Nudimo smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Pojedine sobe su opremljene specijalnim medicinskim krevetima, za nepokretne ili slabije pokretne korisnike.

Dom raspolaže sa 10 moderno opremljenih soba različitih struktura:

2 dvokrevetne i 8 trokrevetnih, u kojima je organizovan smeštaj korisnika. Svaka soba ima pripadajuće kupatilo i terasu, telefonsku liniju, kablovsku televiziju, a u celom objektu je obezbeđen internet priključak.

Sve sobe su prostrane i svetle dvokrevetne i trokrevetne.

Dom za stare Zlatno Srce poseduje i savremeno kuhinju opremljena po svim važećim propisima i standardima, u kojoj se svakodnevno spremaju sveži obroci za korisnike. U našoj ponudi nalaze se tri obroka domaće kuhinje i dve užine, koji su pripremljeni po preporuci nutricioniste. Obedovanje se vrši u vrlo komotnoj trpezariji.

KUHINJA PO MERI VAŠIH POTREBA

Pravilna i zdrava ishrana – prilagođena Vašim potrebama.

KOMFORNE SOBE

„Zlatno srce“ će se potruditi da Vam starost ne bude teška – naprotiv – da uživate u miru i spokoju, u idili kakvu ‘treće doba’ i zaslužuje!

DNEVNI BORAVAK

Veoma prijatno mesto za odmor i druženje

TRPEZARIJA

U prijatnom ambijentu je obrok još prijatniji

TERASE

Svaka soba ima izlaz na terasu.

KUPATILO

Svaka soba ima pripadajuće namenski opremljeno kupatilo

UREĐEN I PRISTUPAČAN PRILAZ

Prilagođeno i onima koji se kreću uz pomagala