BROJ LICENCE: 0336
SVAKI DAN: 00:00 - 24:00
Radno vreme
+381 63 433 703
+381 60 481 98 00
Železnička 23, Umka
Čukarica, Beograd

SOCIJALNA ZAŠTITA

Dom  Zlatno srce se nalazi u mirnom okruženju, u blizini parka, Doma zdravlja, pošte, banke, autobuske stanice  i ostalih za svakodnevni život važnih objekata.

Cilj našeg postojanja je pružanje kvalitetnih usluga smeštaja, ishrane, nege, higijene, medicinskih usluga, osmišljavanja društvenog života - kako bismo olakšali i učinili lepšim život starijim osobama i njihovim porodicama.

Naš zadatak je da korisnicima Doma  pomognemo u svakodnevnom životu, da učestvuju u planiranju sopstvenog vremena, da izaberu sadržaje u kojima će uživati i da svoje vreme posvete bavljenju omiljenim aktivnostima.

Kada nisu u sobama, naši korisnici mogu da se opuste u prostranom dnevnom boravku i uživaju u razgovoru, gledanju televizije, slušanju muzike ili igranju šaha. Maksimalnu bezbednost svim stanarima garantuje najsavremeniji sistem video nadzora koji pokriva sve sobe i prostorije namenjene boravku korisnika doma, kao i sistem protivpožarne i gromobranske zaštite. Takođe, objekat poseduje sistem etažnog grejanja.

Društveni život u domu Zlatno Srce je organizovan kroz razne zajedničke aktivnosti: šah, igre sa kartama, pravljenje panoa, crtanje, književne večeri..., kao i razne proslave: rođendani, slave i sl. Našim korisnicima je na raspolaganju i prelepo uređeno dvorište sa letnjikovcem u kome mogu da uživaju u šetnji i boravku na svežem vazduhu.

 

Smeštaj za stara lica Čukarica Smeštaj za stara lica Čukarica Smeštaj za stara lica Čukarica

 

PROSTOR OSMIŠLJEN ZA DNEVNI BORAVAK 

Mesto za opuštanje, druženje, gledanje televizije, slušanje muzike, čitanje omiljenih knjiga, prelistavanje novina... ili nadmetanje u društvenim igrama. Praznično - kao kod kuće...

Atmosfera i osećaj kao da ste u sopstvenom domu, sa porodicom i prijateljima.

 

TRANSLATE

Smeštaj za stara lica ČukaricaSmeštaj za stara lica ČukaricaSmeštaj za stara lica ČukaricaSmeštaj za stara lica ČukaricaSmeštaj za stara lica ČukaricaSmeštaj za stara lica ČukaricaSmeštaj za stara lica ČukaricaSmeštaj za stara lica ČukaricaSmeštaj za stara lica Čukarica

STATISTIKA POSETA

0039926
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
18
82
132
252
253
1257
39926

Smeštaj za stara lica Čukarica

Smeštaj za stara lica Čukarica
Dom za smeštaj starih i nemoćnih lica.

Železnička 23, Umka, Čukarica, Beograd

+381 11 8025 164  
+381 63 433 703  
+381 60 481 98 00

SOCIAL

Smeštaj za stara lica Čukarica

Smeštaj za stara lica Čukarica

 

 

Smeštaj za stara lica Čukarica

© Copyright 2021 Dom Zlatno Srce. Powered by - IT LOGISTIC

Search